Problemi s izdavanjem doznaka (26.09.2016)

prije nekog vremena sam pisala da smo u zadnja 3 mjeseca počeli imati problema s dobivanjem inzulina na recept jer su počeli brojati kapi. drugi problem je dobivanje tromjesečnih doznaka jer ih odbijaju dati tjedan dana ranije – također se gleda u sat! požalila sam se danas na Rebru dr. Krnić i rekla je da napišem dopis i da bi bilo dobro da imam podršku roditelja koji imaju isti problem jer bi imalo veću težinu nego da se bunim kao pojedinac. rekla je da njih kao struku nitko ništa ne pita i da nema pojma za naše probleme, ovo joj je prvi glas, kao što ih ne pitaju ni za trakice (ova bedastoća od 1.10. koja stupa na snagu)…. također bi bilo dobro da taj dopis podrži neka od udruga ili da udruga pošalje dopis, a roditelji budu supotpisnici. zanima me (kad uspijem smoći vremena, snage i živaca!) da li ćete biti spremni stati uz mene da pokušamo riješiti te probleme??

 

 

Greta Garbo I mi smo za, iako nismo imali problema do sada. Doznake nam uvijek da u dan tocno. Lani nam je trebala dati doznake 31.12., a radila je popodne. S obzirom da je 01.01. bio petak, a vikendom Bauerfind gdje podizemo doznake ne radi, izasla nam je u susret i izdala doznake dan ranije. Kako? Ne znam. Inzuline nam ne ogranicava.
Suzana Parunov Nasa napise sve sta joj pusta, tresibu sad umisto 360 placamo 150 kn a podrsku imas uvik jer ako krenu nazad a ne naprid sto je lako moguce, tu smo, sva dica bi tribala imati koliko je moguce u svitu dm1 bar roditelje neopterecene jos i datumima i kaplVidi više
Baš neobično za inzulin, nama je naša pedijatrica rekla da za inzulin nema ograničenja, al doznake da.. i to ono točno u sat mora bit pogođeno kako bi dobili sve što nam je potrebno. Al svakako smo za svaku inicijativu na bolje!
Ivana Stabarkovic Za sad nemam problem za Saru jer imamo dobru pedijatricu od koje moram otici ali neki dan mi je mama bila kod moje dr. I velim joj da nek mi napise recept za Glukagon-dr. ju je pitala a za sto ce joj!?Inace dr. je upoznata sa mojoj situacijom, nisam joj novi pacijen! Ne znam da li sam bila vise jadna i ocajna ili toliko bijesna da bi ju mogla pocupati!!! Tako da ja sam za!